Printer og udskrifter
Installation og opsætning af printer
Opsætning af Brother QL-1110NWB labelprinter på Mac

Se hvordan du opsætter din Brother QL-1110NWB labelprinter til brug med Shipmondo.

Andreas Hjorth Nielsen avatar
Skrevet af Andreas Hjorth Nielsen
Opdateret over en uge siden

Denne guide viser hvordan du opsætter papirstørrelsen på din Brother QL1110NWB på Mac.

Guiden forudsætter, at du har tilsluttet labelprinteren til din Mac og at du har tilføjet printeren på din Mac.

Brother labelruller fås i to varianter:

• Labelrulle med standard labelstørrelse på 103 x 164 mm. Disse kan benyttes med f.eks. GLS, dao og Brink Transport labels, men ikke med PostNord.

• Labelrulle med endeløs bane. Ved disse labels anbefaler vi, du opsætter papirstørrelse til 103 x 190 mm, så den kan benyttes med alle transportører.

I denne guide viser vi opsætning for begge typer labelruller.

Bemærkninger til opsætningen:

• Opsætningen er testet i browseren Google Chrome.

• Hvis du bruger Google Chrome, så skal labels altid printes gennem system printdialogboks (tastaturgenvej Option+Cmd+P).

Sådan indstiller du papirstørrelsen

Åbn browserens print systemdialogboks med tastaturgenvej Option+Cmd+P eller gå til Filer > Print..  og klik dernæst på Dialogboks til Udskriv via system...

Vælg Administrer specielle størrelser... under Papirstr.

Klik på Plus (+) for at tilføje en ny papirstørrelse.

Navngiv din nye papirstørrelse og udfyld derefter bredde og højde med tilsvarende størrelse i mm:

• For Brother's standard labelstørrelse skal du opsætte papirstørrelse til at være 103 x 164 mm.

• For en labelrulle med endeløs bane anbefaler vi, at du opsætter papirstørrelse til 103 x 192 mm.

Klik på OK.

Vælg derefter din ønskede papirstørrelse, når du skal udskrive dine pakkelabels.

Opsætning af autoklip

Du kan få labelprinteren til at lave et autoklip efter hver printjob.

Autoklip-funktion på Mac virker dog kun efter hver print job og ikke efter hver pakkelabel.

For at opsætte det skal du vælge Indstillinger til efterbehandling under Medie og kvalitet.
Derefter skal du vælge Klip ved slutning af job, inde under Tilpas.