Printer og udskrifter
Installation og opsætning af printer
Opsætning af Brother QL-1110NWB labelprinter på Windows

Se hvordan du opsætter din Brother QL-1110NWB labelprinter til brug med Shipmondo.

Andreas Hjorth Nielsen avatar
Skrevet af Andreas Hjorth Nielsen
Opdateret over en uge siden

Denne guide viser hvordan du opsætter papirstørrelsen på din Brother QL1110NWB på Windows.

Guiden forudsætter, at du har tilsluttet labelprinteren til din computer og at du har installeret den tilhørende Brother driver.

Brother labelruller fås i to varianter:

• Labelrulle med standard labelstørrelse på 103 x 164 mm. Disse kan benyttes med f.eks. GLS, dao og Brink Transport labels, men ikke med PostNord.

• Labelrulle med endeløs bane. Ved disse labels anbefaler vi, du opsætter papirstørrelse til 103 x 190 mm, så den kan benyttes med alle transportører.

I denne guide viser vi opsætning for begge typer labelruller.

Sådan gør du

Åbn Kontrolpanel på din computer.

Gå ind under Printere og enheder, højreklik på printeren og vælg Printer Egenskaber.

Vælg fanen Advanced og klik dernæst på Udskriftsstandarder.

Følg nu den vejledning herunder, som passer med din type labelrulle.

Opsætning af Brother's standard labelstørrelse (103 x 164 mm)

Vælg Brother's standard label størrelse 103 x 164 mm ud for Paper Size.

Klik på Apply

Printeren er nu sat op og klar til brug.

Opsætning af labelrulle med endeløs bane

Klik på fanen Advanced.

Klik på Settings ud for Continuous Tape Format.

Opret et nyt labelformat ved at klikke på New.

Navngiv det nye format og sæt Width til 103 mm og Length til 190 mm.
Feed lader du forblive standard (3 mm).

Klik på Add.

Gå tilbage til fanen Basic.
Vælg det nyoprettede format under Paper Size.

Klik på Apply

Printeren er nu sat op og klar til brug.