Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerShipmondo OrdrehåndteringProduktivitet
WooCommerce - Opsætning og håndtering af lokal afhentning

Opsæt leveringsmetoden i din WooCommerce så dine kunder selv kan hente ordren på din adresse og se hvordan dette håndteres i Shipmondo.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

Hvis du har en WooCommerce webshop og gerne vil tilbyde dine kunder mulighed for selv at hente sin ordre på din adresse, så er der lige et par ting du skal have på plads for at denne process kan automatiseres.

Opsætning af leveringsmetoden på shoppen

1. Inde på din WooCommerce skal du opsætte en leveringsmetode til lokal afhentning, under WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse > Forsendelseszoner (evt. Danmark).

2. Klik på Tilføj forsendelsesmetode, vælg Lokal afhentning og klik på knappen Tilføj forsendelsesmetode igen.

3. Du kan derefter klikke på leveringsmetoden og navngive den og evt. prissætte den, som du ønsker.

4. Lav en test ordre på shoppen for at ordren og dermed leveringsmetoden bliver indlæst til din Shipmondo konto.

Mapning af leveringsmetoden i Shipmondo

1. Log ind på din Shipmondo konto og gå ind under Indstillinger > Integration > Ordre. Når din test ordre er blevet indlæst, så vil du under Leveringsmetoden se at der er kommet en ny leveringsmetode Lokal afhentning.

2. Klik på den og derefter klik på Opret ny skabelon.

3. Opret en skabelon til den konkrete leveringsmetode, hvor du vælger Uspecificeret transportør og Afhentningslabel. Husk at tilvælge den type notifikation som du gerne vil bruge til dine afhentningsordrer (e-mail eller/og SMS).

Klik på Opret og derefter på Gem.

Opsætning af personlig besked

Det er muligt at designe og sende en personlig besked til dine kunder når deres ordren er klar til afhentning, så de ved hvor og hvornår de kan komme og hente deres ordre.

Her kan du se hvordan man sætter personlig besked op på Shipmondo.

Vær obs. på at du skal vælge trigger Ordrestatus: Klar til afhentning og husk at du kan tilpasse teksten ift. den besked du gerne vil give til kunden når deres ordre er blevet meldt klar til afhentning.

Sådan håndterer du din afhentningsordre

Når du har været igennem ovenstående punkter, er du nu klar til at ekspedere din første afhentningsordre.

Ordren håndteres på samme måde som alle dine andre ordrer, med den forskel at der ikke bliver oprettet en almindelig pakkelabel, men at der bliver udskrevet en adresse label som du kan bruge til at mærke pakken op, så du hurtigt og nemt kan finde frem til den konkrete ordre.

Når adresse label er oprettet, så vil ordrestatus automatisk skifte til Klar til afhentning.

Pro-tip 1: Ønsker du at håndtere alle dine afhentningsordrer samlet, så kan du benytte ordrefiltrering og samle ordrer med den samme leveringsmetode i et særskilt oversigt. Så bliver det også nemmere at finde ordren frem når kunden kommer for at hente ordren.

Pro-tip 2: Brug vores scannerløsning og afslut din afhentningsordre hurtigt, præcist og effektivt ved at scanne stregkode der findes på din afhentningslabel. Læs mere om hvordan du kommer i gang med at bruge scannerløsningen her.

Tag: Wordpress