OnPay - Opsætning af betalingsgateway

Sådan tilføjer du din OnPay betalingsgateway til din Shipmondo-konto.

Mikkel Otte Pedersen avatar
Skrevet af Mikkel Otte Pedersen
Opdateret over en uge siden

Der skal bruges følgende oplysninger til opsætningen:

• Dit betalingsgateway forretningsnummer (også kendt som brugernavn eller Gateway ID)

1. Find dit forretningsnummer (gateway ID)

Log ind på din OnPay konto her. Herefter kan forretningsnummeret findes i menuen til venstre, under det nederste menupunkt.

2. Tilføj din betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto her

Gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg OnPay under Udbyder.

Angiv derefter dit Forretningsnummer (brugernavn/gateway ID) og tryk Opret.

Når betalingsgateway'en er oprettet vil der åbne en dialogboks hvor at der trykkes Aktiver.

Herefter vil du blive sendt til OnPay, hvor du vil blive bedt om at logge in. Hvis du allerede er logget ind vil du blive præsenteret for nedestående.

Tryk på Approve access. Herefter vil du blive sendt tilbage til Shipmondo, og din betalingsgateway er nu fuldt oprettet.

3. Tilknyt betalingsgateway til din ordre integration

En webshop kan benytte en til flere betalingsgateways. For at du kan hæve/refundere betalinger på en ordre fra Shipmondo, så skal du angive, hvilke betalingsgateways, der benyttes, i opsætningen af din ordreintegration.