Printere
Zebra labelprinter udskriver label med fejl

Der kommer to labels ud i stedet for en eller indholdet er er delt på to labels.

Hung Ho avatar
Skrevet af Hung Ho
Opdateret over en uge siden

Hvis du oplever, at din Zebra printer udskriver din label forkert, f.eks.:

• Der kommer to labels ud i stedet for en

• Indholdet er delt på to labels (som på billedet forneden)

Så skyldes det i fleste tilfælde en fejl i konfigurationen af printeren eller printeren har brug for at blive kalibreret.

Den nemmeste løsning på problemet er at nulstille din printer.

Sådan nulstiller du printeren

Zebra har en vejledning til nulstilling af printerkonfiguration, som du kan finde her.

Hvis din printer er en netværksprinter, kan du starte med at tilgå printerens web interface.

Funktionen til nulstilling af printeren findes under menupunktet Printer Controls > Reset Printer.

Hvis printeren spørger om en adgangskode, kan du benytte Zebras standard adgangskode, som er 1234.

NB! Hvis du benytter Shipmondo Printklient og ZPL formatet, skal du efter at printeren er blevet været nulstillet gensende konfiguration til printeren igennem din Shipmondo Printklient.