Automatisk bogføring
Fakturaoverførsler
Håndtering af fejlet fakturaoverførsler

Her kan du læse om hvordan du håndterer fakturaoverførsler der fejler.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Der kan være forskellige årsager til, at en fakturaoverførsel til regnskabsprogrammet fejler.

De typiske årsager er:

• Der mangler opsætning af en eller flere berigelsesskabeloner for bogføringsintegrationen

• Der mangler angivelse af SKU på varer

• Der eksisterer allerede en bogført/godkendt faktura for ordren i regnskabsprogrammet

For at finde ud af årsagen, skal du klikke på fakturaen, hvor overførslen har fejlet. Fejlbeskrivelsen vil fremgå under overførselstatus ude på højre side.

I nedenstående eksempel kunne fakturaen ikke overføres, da der mangler en berigelsesskabelon for "Vare".

I dette tilfælde skal man færdigopsætte berigelsesskabelonen og herefter kan man klikke på Forsøg igen, og Shipmondo vil prøve at overføre fakturaen til regnskabsprogrammet igen.

Annullering af en fakturaoverførsel

Hvis overførslen er fejlet pga. at der allerede eksisterer en bogført/godkendt faktura for ordren i regnskabsprogrammet, så skal den ikke overføres igen til regnskabsprogrammet. Her kan man annullere fakturaoverførslen.

For at annullere en fakturaoverførsel, kan man klikke på knappen under Mere på fakturaoversigten og vælge Annuller overførsel.