Der kan være forskellige årsager til, at en fakturaoverførsel til regnskabsprogrammet fejler.

De typiske årsager er:

• Der mangler opsætning af en eller flere berigelsesskabeloner for bogføringsintegrationen
  • Der eksisterer allerede en bogført/godkendt faktura for ordren i regnskabsprogrammet

For at finde ud af årsagen, skal du klikke på fakturaen, som er fejlet og vælge fanen Handlinger for at se mere.

I nedenstående eksempel kunne fakturaen ikke oprettes, da den allerede er blevet faktureret i regnskabsprogrammet. I dette tilfælde skal man annullere fakturaoverførslen.

Annullering af en fakturaoverførsel

Hvis fakturaen for en ordre allerede findes i regnskabsprogrammet, så skal den ikke overføres/oprettes igen i regnskabsprogrammet. Her kan man annullere fakturaoverførslen.

For at annullere en fakturaoverførsel, åbnes fakturadetaljer ved at klikke knappen til højre på fakturalinjen, hvorefter der vælges Annuller faktura.

Genoverførsel af faktura

Skyldes fejlen manglende berigelsesskabeloner, så kan man opsætte den/de manglende i skabeloner, og herefter bede systemet om at prøve at genoverføre fakturaen igen.

For at genoverføre fakturaen igen, åbnes fakturadetaljer ved at klikke knappen til højre på en fakturalinjen, hvorefter der vælges Prøv igen.