Praktisk
GLS
GLS - Annullering af en GLS Pick&Ship og Pick&Return forsendelse
GLS - Annullering af en GLS Pick&Ship og Pick&Return forsendelse
Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

Ved kreditering af GLS Pick&Ship og Pick&Return forsendelse er det vigtigt at du kontakter GLS telefonisk for at få annulleret afhentning.

En annulleret afhentning er en forudsætning for at annullere forsendelsen.

Hvis forsendelsen overholder de kritterier, der står i vores handelsbetingelser, skal du sende os forsendelsens ID-nummer, og vi vil annullere forsendelsen og kreditere dig for dit køb.

Forespørgsel om kreditering skal komme fra den e-mail adresse, der er tilknyttet din Shipmondo-konto og skal sendes til kundeservice@shipmondo.com.

Ved øvrige GLS produkter kan du selv sørge for annullering, ved at følge vejledning som du finder her.