Adressevalidering

Opdag tastefejl og ugyldige modtageradresser på dine ordrer.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Modtageradresser på ordrer bliver valideret i det øjeblik, at de bliver oprettet på din Shipmondo-konto (pt. kun i Danmark).

Vurderer vi, at en modtageradresse er ugyldig, vil du se en adresse usikkerhed indikator direkte på ordren ude på højre side.

Nedenstående skærmbillede viser et eksempel på en ordre, hvor der er en høj risiko for, at modtageradressen er ugyldig og der bliver desuden foreslået en adresse.

Kan du bekræfte, at denne adresse er korrekt, kan du klikke Anvend ovenstående adresse.

Ønsker du at angive en anden adresse, kan du klikke på blyanten oppe i højre hjørne og opdatere adressen. Den nye adresse vil blive anvendt, når du efterfølgende skal oprette din/dine forsendelse(r) til ordren.