Integrationer
Ordreintegration deaktiveret

Sådan genaktiverer du din ordreintegration.

Opdateret over en uge siden

Din ordreintegration bliver deaktiveret, når vi ved gentagne forsøg ikke kan forbinde til din webshop/dit regnskabssystem.

Typiske årsager til forbindelsesfejl:

• Din webshop/dit regnskabssystem udbyder eller hosting har planlagt en opgradering

• Din webshop/dit regnskabssystem har/har haft et nedbrud

• API- eller serverrettigheder er ikke opsat korrekt på din webshop

I den e-mail som du har fået fra os, kan du se den fejlbesked, som vi får fra din webshop/dit regnsskabssystem, når vi forsøger at forbinde til den.

I de fleste tilfælde er der tale om en midlertidig fejl hos din hosting/udbyder af din webshop/regnsskabssystem, og du kan blot genaktivere din ordreintegration.

Sådan genaktiverer du din ordreintegration

Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på den ordreintegration der er deaktiveret.

Sæt et flueben i feltet Aktiver integration og klik derefter på Gem.

Hvis systemet ikke melder nogen fejl, så kører ordreintegrationen igen. Hvis ordreintegrationen fortsat melder fejl, så bedes du kontakte vores kundeservice.

Nyt krav til WooCommerce integrationer

Vær opmærksom på, at det er et krav, at forældet API er aktiveret på din webshop.

Hvis forældret API ikke er aktivt, vil det ikke være muligt at aktivere din ordreintegration.

I vejledningen WooCommerce - opsætning af integration pkt. 4 kan du læse om, hvordan du aktiverer forældret API.