Hvad gør jeg ved manglende afhentning?

Se her hvordan du skal følge op på den manglende afhentning.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

Når du opretter forsendelser med de transportører der understøtter afhentning, uanset om det er gennem din egen fragtaftale eller Shipmondos fragtaftaler, skal du huske at bestille afhentning, efter at du har oprettet dine forsendelser.

Se hvordan du bestiller afhentning gennem din Shipmondo-konto her.

Hvor kan jeg se mine bestilte afhentninger?

Alle dine bestilte afhentninger kan du se på din Shipmondo-konto, under Forsendelser > Afhentninger, men det vil også være synligt på selve forsendelsen, under Forsendelser > Bestilte.

Hvis du klikker på selve afhentning, så kan du se bekræftelsesnummer, status for sin og de øvrige detaljer for afhentningen.

Hvad gør jeg ved manglende afhentning?

Hvis du oplever at afhentningen ikke er sket som forventet, selvom den er blevet godkendt, så kan du herunder se hvad den bedste fremgangsmåde er for at få fulgt op på den manglende afhentning.

DHL Express

Tag direkte kontakt til DHL Express' kundeservice, ved at ringe til +45 70 345 345.

Det nummer du skal oplyse til dem er bekræftelsesnummer for booking af selve afhentning, det såkaldte PRG nummer:

DHL Freight

Tag direkte kontakt til DHL Freights kundeservice, ved at ringe til +46 0771 345 345.

Det nummer du skal oplyse til dem er bekræftelsesnummer for booking af selve afhentning:

GEODIS

Tag kontakt til Shipmondos kundeservice, ved at ringe til +45 70 40 04 07.

Det nummer du skal oplyse til os er bekræftelsesnummer for booking af selve afhentning, det såkaldte PRG nummer.

Vores kundeservice vil derefter kontakte transportøren og undersøge nærmere ift. den manglende afhentning.