One.com - Opsætning af integration

Opdateret over en uge siden

Følg disse 4 simple trin til opsætning af din integration

1. Log ind på din Shipmondo-konto her.

2. Klik herefter på nedenstående knap for at installere Shipmondo app på din One.com butik.

Hvis ikke du er logget ind i forvejen, så vil du blive bedt om at logge ind på din One.com store.

3. Klik på Accept for at give de nødvendige tilladelser til vores app.

4. Du vil nu blive sendt tilbage til din Shipmondo-konto, til Indstillinger > Integration > Ordre.

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Gem.

Integrationen er nu opsat, og nye ordrer fra din shop vil automatisk blive importeret hvert 10. minut.

Klik her og læs hvordan du opretter en forsendelse ud fra en importeret ordre.

Send T&T-nummer retur

Ved at tilvælge funktionen Send T&T-nummer retur, kan du få overført sporingsnummer til din ordre på din webshop.

Brug overført vægt (Ordrehåndtering)

Ved at tilvælge funktionen Brug overført vægt (Ordrehåndtering), vil de automatisk overførte vægte blive brugt, når du opretter dine forsendelser i Shipmondo.

Brug ordrekommentar til leveringsinstruktion

Du har mulighed for at tilvælge funktionen Brug ordrekommentar til leveringsinstruktion. Funktionen vil sørge for at evt. kommentarer, som dine kunder skriver i checkout, automatisk bliver overført til leveringsinstruktion-feltet, når du opretter dine forsendelser i Shipmondo. Dette bruges særligt ved services der giver transportøren lov til at stille pakken et bestemt sted uden underskrift (f.eks. DepositService ved GLS eller Flexlevering ved PostNord).