Shipmondo Payments
Opsætning
Shipmondo Payments - Sådan finder du API-nøgler

Her finder du API-nøgler, der skal bruges til at opsætte Shipmondo Payments' betalingsmodul.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

For at opsætte betalingsmodulet på din webshop skal du bruge en privat API-nøgle fra din Shipmondo Payments merchant-konto.

Sådan finder du dine API-nøgler

1. Gå til Udviklere > API-nøgler. Her finder du både dine private og offentlige API-nøgler. Klik på Generer ny, hvis der ikke allerede er oprettet en nøgle.

2. Klik på API-nøglen, som du skal bruge for, at kopiere den.