Fejlfinding
Printere
Windows - Labelprinter udskriver ikke label i korrekt format
Windows - Labelprinter udskriver ikke label i korrekt format

Ved anvendelse af 10x19 cm format (ikke ZPL) på Windows.

Hung Ho avatar
Skrevet af Hung Ho
Opdateret over en uge siden

Forudsætning:

• Du anvender labelprinter

• Du anvender etiket af størrelse 10x19 cm

• Din foretrukne labelformat er sat til at være 10x19 cm

Hvis du udskriver manuelt, og labelen ikke bliver printet korrekt på etiket, kan du indstille udskriftindstillinger således papirstørrelse er sat korrekt op, dvs. 10x19 og uden afstand fra kanterne.

Hvis din label kræver at blive kalibreret, kan du finde funktionen under Avanceret printer opsætning.

Ved brug af PrintKlient og labelformat 10x19 (ikke ZPL)
Ved dette tilfælde skal du opsætte papirstørrelse under Printeregenskaber >  Printing Defaults / Standard udskriftindstillinger, da det er dette som er gældende for systemprocesser herunder PrintKlient.