BigCommerce - Opsætning af integration

Følg disse 4 simple trin til opsætning af din integration

1. Log ind på din BigCommerce Admin her.
Gå til Advanced Settings > API Accounts og klik på Create API Account > Create V2/V3 API Token.

2. Angiv et navn i Name feltet og udfyld resten af felterne, som vist på skærmbilledet nedenfor.
Gem den URL der er angivet i API Path-feltet inden du fortsætter, da denne skal anvendes senere.

Klik på Save.

3. Nu er dine API nøgler oprettet.
Da du kun ser dem den ene gang her, er det vigtigt du gemmer Client ID og Access Token, så de kan bruges til opsætning af integration i trin 4.

4. Log ind på din Shipmondo-konto her.
Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:
Platform: BigCommerce
API brugernavn: Client ID fra trin 3
API kodeord: Access Token fra trin 3
API URL: URL adresse fra trin 2

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.