Mystore - Opsætning af integration

Følg disse 3 simple trin til opsætning af din integration

1. Klik på dette link for at oprette din API nøgle (Personal Access Token).

Log ind med dine Mystore oplysninger og klik på Create New Token.

2. Navngiv din API nøgle og giv den følgende rettigheder:

read:products

read:images

read:product-attributes

read:product-variants

read:product-specials

read:product-options

read:orders

read:order-products

read:order-product-attributes

read:order-status

read:order-status-history

read:order-tags

read:order-totals

read:discounts

read:tax-classes

read:currencies

read:languages

read:settings

read:shipping

read:payment

read:relationships

read:batch

read:product-properties

read:product-tags

Klik herefter på Create.

Du har nu generet API nøglen (Personal Access Token). Da du kun ser den den ene gang her, skal du gemme den, så den kan bruges til opsætning af integration i næste trin.

3. Log ind på din Shipmondo-konto her.

Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:
Platform: Mystore
API Brugernavn: dit Butikknavn
API kodeord: blankt
API URL: URL adresse til din hjemmeside (husk http:// eller https:// foran)

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.

Udfyld derefter også følgende fejler:

Access token: din API nøglen fra trin 2

Navn på afsluttet ordrestatus: Det er som standard sat til "Sendt"

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret og fortsæt.

Ved at tilvælge funktionen Send T&T-nummer retur, kan du få overført sporingsnummer til din ordre på din webshop.

Tag: mystore.no