Ved fortrydelse af en bestilt forsendelse hos Danske Fragtmænd skal du kontakte Danske Fragtmænd telefonisk for at få annulleret afhentning.

En annulleret afhentning er en forudsætning for at annullere forsendelsen.

Hvis forsendelsen overholder de kritterier, der står i vores handelsbetingelser, skal du sende os forsendelsens ID-nummer, og vi vil annullere forsendelsen og kreditere dig for dit køb.

Forespørgsel om annullering skal komme fra den e-mail adresse, der er tilknyttet din Shipmondo-konto og skal sendes til kundeservice@shipmondo.com.