Billwerk+ - Opsætning af betalingsgateway

Sådan tilføjer du din Billwerk+ betalingsgateway til din Shipmondo-konto.

Mikkel Otte Pedersen avatar
Skrevet af Mikkel Otte Pedersen
Opdateret over en uge siden

Benytter du Shopifys webshopsløsning?

Benytter du en 3. parts betalingsgateway som f.eks. Nets Easy, Billwerk+, PensoPay, Quickpay på din Shopify-shop, så skal du opsætte Shopify Payments interfacet (Shopify Payments API) i Shipmondo for at kunne hæve/refundere fra Shipmondo.

NB! Du skal ikke aktivere Shopify Payments betalingsløsning i Shopify, men kun Shopify Payments interfacet i Shipmondo.

Følg guiden herunder for at opsætte Shopify Payments interfacet i Shipmondo.

Benytter du en anden webshopsløsning end Shopify?

Der skal bruges følgende oplysninger til opsætningen:

• Din betalingsgateway offentlige API nøgle

• Din betalingsgateway private API nøgle

1. Opret dine API nøgler i Billwerk+

Log på din Billwerk+ administration og gå til Developers > API credentials.

Klik på Generate new ud for Public API Keys og Private API Keys.

Når API nøglerne er oprettet, vil det se ud som nedenstående. Gem nøgler til opsætning af Billwerk+ på din Shipmondo-konto.

2. Tilføj din betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto her

Gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg "Billwerk+" under Udbyder.

Angiv derefter API nøglen (Public API key) fra punkt 1 i feltet Forretningsnr. og din private API nøgle (Private API Key) i feltet Kodeord

Klik på Opret.

3. Tilknyt betalingsgateway til din ordre integration

En webshop kan benytte en til flere betalingsgateways. For at du kan hæve/refundere betalinger på en ordre fra Shipmondo, så skal du angive, hvilke betalingsgateways, der benyttes, i opsætningen af din ordreintegration.