For at kunne hæve betalinger på dine ordrer m.m. direkte fra Shipmondo, så skal API adgang til din betalingsgateway tilføjes til din Shipmondo-konto.

Der skal bruges følgende oplysninger til opsætningen:

• Din betalingsgateway offentlige API nøgle
  • Din betalingsgateway private API nøgle

1. Opret dine API nøgler i Reepay

Log på din Reepay administration og gå til Developers > API credentials.

Klik på Generate new ud for Public API Keys og Private API Keys.

Når API nøglerne er oprettet, vil det se ud som nedenstående. Gem nøgler til opsætning af Reepay på din Shipmondo-konto.

2. Tilføj din betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto her

Gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg "Reepay" under Udbyder.

Angiv derefter API nøglen (Public API key) fra punkt 1 i feltet Forretningsnr. og din private API nøgle (Private API Key) i feltet Kodeord