Konto
Opsætning af GB EORI-nummer

Tilknyt dit GB EORI-nummer, når du sender til Storbritannien gennem dine egne fragtaftaler.

Tea Krestine Johansen avatar
Skrevet af Tea Krestine Johansen
Opdateret over en uge siden

Når du skal eksportere til Storbritannien gennem Shipmondo, så kan du have brug for at tilknytte dit britiske (GB) EORI-nummer, så du sikrer en korrekt toldbehandling.

NB! Skal ikke forveksles med dit EU EORI-nummer. Læs mere om EORI-numre.

Du kan tilføje dit GB EORI-nummer på din Shipmondo-konto under Indstillinger > Firma.

Når du har tilføjet dit GB EORI-nummer, så vil det automatisk blive indskrevet på dine tolddokumenter, når du booker forsendelser til Storbritannien gennem Shipmondo.

NB! Ved import fra Storbritannien skal momsnummer altid angives manuelt ved booking.

Momsnummer ved booking til Storbritannien

Har du ikke tilføjet dit GB EORI-nummer i dine firmaindstillinger, så vil du have mulighed for at tilføje det ved booking af forsendelse til og fra Storbritannien under Momsnummer:

Sender du til en erhvervsadresse, så har du under Modtager i bestillingsvinduet mulighed for at tilføje din modtagers momsnummer.

Læs mere om emnet i vores blog her.

NB! Det er pt. kun tilgængeligt, når du sender til Storbritannien gennem din egen fragtaftale med følgende:

• GLS

• DHL Express

• GEODIS

• Deutsche Post

• DHL Parcel

• DHL Freight

• FedEx

• UPS

• B2C Europe

• PostNord Sverige

• PostNord Danmark (dog ikke produkterne MyPack Collect og Return Drop Off)

Du kan ydermere importere fra Storbritannien med din egen aftale med DHL Express og GEODIS.

Tags: EORI, Storbritannien, UK, England, Brexit, eksport, import