Shipmondo Returportal
Visningsmetoder af Returportal

Du kan på vise Shipmondo Returportal på din hjemmeside eller webshop på tre måder og henvise dine kunder til din returside.

Tea Krestine Johansen avatar
Skrevet af Tea Krestine Johansen
Opdateret over en uge siden

Du kan henvise dine kunder direkte til din Shipmondo Returportal fra din hjemmeside/ webshop under dine handelsbetingelser eller fra en særskilt returside.

Du kan henvise dine kunder til din Returportal med tre forskellige metoder, uanset om du bruger Shipmondo Returportal Basis eller Returhåndtering.

Metode 1: Henvis med link

Du kan nem og enkelt henvise dine kunder til din Returportal med et link, som åbner returportalen i en ny fane.

Du kan linke til din Returportal på en knap eller et ord, som du implementerer i dine handelsbetingelser eller som en del af din returpolitik.

Eksempel på tekst:

Ønsker du at returnere en eller flere vare, kan du købe fragt og modtage en pakkelabel gennem vores Returportal, som du finder her.

Metode 2: Pop-up vindue

Med pop-up-løsningen forbliver din kunde på din hjemmeside/webshop. Returportalen vil poppe op, når kunden klikker på linket.

For at implementere pop-up løsningen skal der tilføjes lidt kode på din side. Husk, du skal erstatte https://return.shipmondo.com/min-returhaandtering med linket til din egen returportal.

<script charset="UTF-8" src="https://plugins.shipmondo.com/returnportal.js" type="text/javascript"></script>
<a href="javascript:void(0)" onclick="openReturnportal( 'https://return.shipmondo.com/min-returhaandtering' );">Åben Returportal</a>

Metode 3: Responsive iframe

Når du vælger denne metode, bliver din returportal integreret på din hjemmeside som et indlejret element. Med iframe-løsningen forbliver din kunde på din hjemmeside/webshop hele processen igennem.

Denne løsning er responsiv og tilpasser sig forskellige skærmstørrelser og enheder.

For at implementere pop-up løsningen skal der tilføjes lidt kode på din side. Husk, du skal erstatte https://return.shipmondo.com/min-returhaandtering med linket til din egen returportal.

<script charset="UTF-8" src="https://plugins.shipmondo.com/returnportal.js" type="text/javascript"></script>

<div class="shipmondo-iframe" data-url="https://return.shipmondo.com/min-returhaandtering"></div>