Overblik over forsendelser og forsendelsesdetaljer

Fremsøg nem og hurtig dine bestilte forsendelser og se sporingsstatus m.m.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Shipmondo gemmer alle dine bestilte forsendelser under menupunktet Forsendelser > Bestilte på din Shipmondo-konto.

Her kan du nemt fremsøge en forsendelse og udføre handlinger som eksempelvis:

Derudover kan du klikke dig på en forsendelse og se detaljer for forsendelsen. På forsendelsesdetalje finder du bl.a. oplysninger som:

• Tilvalg til forsendelsen

• Prisen for forsendelsen

• Direkte link til faktura

• Registreret data om forsendelsen, herunder mål og vægt samt sporingsstatus

Herunder er et eksempel på en forsendelse: