Send dine pakkelabels på e-mail

Send pakkelabels til e-mail efter bestilling eller fra oversigten over bestilte forsendelser.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at sende pakkelabels på e-mail til dig selv eller en valgfri e-mail adresse fra Shipmondo.

Der er to steder, hvorfra du kan sende dine pakkelabels til den ønskede e-mail adresse:

Under Kvittering når du opretter forsendelse

Du har oprettet din forsendelse og er kommet frem til Kvittering

Klik på dropdown ved siden af knappen Hent pakkelabel > E-mail pakkelabel til > vælg mellem Afsenderens e-mail og Valgfri e-mail.

Fra oversigten over dine bestilte pakkelabels

Gå ind under Forsendelser > Bestilte og find den forsendelse hvor der er behov for at pakkelabel sendes på e-mail.

Klik på dropdown under Label > vælg E-mail pakkelabel til > vælg mellem Afsenderens e-mail og Valgfri e-mail.