Kom godt i gang
Kom godt i gang: Opsæt integration til din webshop

Automatiser din arbejdsgang med integration til Shipmondo.

Opdateret over en uge siden

Modtager du kundeordrer gennem en webshop kan du opsætte en integration til Shipmondo, så du kan automatisere ordre- og forsendelseshåndtering.

Vi tilbyder flere integrationsmuligheder, og du kan vælge den løsning, som du synes giver mening for din forretning.

Uanset hvilken af vores løsninger du bruger, skal du følge trin 1 og 2.

Har du i trin 1 valgt at bruge ordrehåndtering, har du mulighed for at opsætte din(e) betalingsgateway(s) og scannerløsning i trin 3 og 4.

Med denne guide hjælper vi dig godt i gang med opsætningen.

NB! Hvis du endnu ikke har en Shipmondo-konto, så start med at følge denne vejledning.

1. Opsæt ordreintegration og fragtmodul

Med en ordreintegration bliver dine ordreinformationer importeret automatisk, og du slipper for at indtaste alle modtageroplysningerne manuelt. Har du flere webshops, så er det muligt at opsætte et ubegrænset antal integrationer på din Shipmondo-konto.

Ønsker du at tilbyde dine kunder valgfrit udleveringssted eller pakkeshop-vælger på din webshop, så skal du installere vores fragtmodul på din webshop.

Find vejledning for opsætning af ordreintegration og fragtmodul her (klik på dit webshopssystem og følg opsætningsvejledningen).

2. Opsæt leveringsmetoder

Når din integration er opsat, bliver ordrer fra din webshop automatisk importeret til din Shipmondo-konto.

Samtidig med det, så importeres der også leveringsmetoden for ordren.

Til hver leveringsmetode kan du tilknytte en forsendelsesskabelon, som sørger for at dine forsendelser bliver præudfyldt med korrekt transportør, fragtprodukt, vægtinterval og services.

Find vejledning for opsætning af leveringsmetoder her.

Du er nu klar til at oprette forsendelser. Se hvordan du opretter forsendelser ud fra dine importerede kladder/ordrer her.

Har du valgt at benytte ordrehåndtering?

Har du under opsætning af din integration i trin 1 valgt Benyt ordrehåndtering som integrationsløsning, så kan du følge trin 3 og 4 for opsætning betalingsgateway og scannerløsning.

3. Opsæt betalingsgateway

Ordrehåndtering hos Shipmondo giver dig mulighed for bl.a. at håndtere betalinger for dine ordrer igennem din Shipmondo-konto.

En webshop kan benytte en til flere betalingsgateways. For at du kan hæve en betaling på en ordre fra Shipmondo, skal du angive hvilke betalingsgateways, der benyttes i opsætningen af din ordreintegration.

Hvilke betalingsløsninger der understøttes på nuværende tidspunkt, kan du se her.

Find vejledning til opsætning af betalingsgateway her.

4. Opsæt scanner

Med scannerløsning kan du hæve penge, booke fragt, afslutte ordre og udskrive pakkelabel med et scan.

Find vejledning til opsætning og brug af scanner her.

Se en kort demo her: