Big Cartel - Opsætning af Integration

Opdateret over en uge siden

Følg disse 2 simple trin til opsætning af din integration

1. Log ind på din Big Cartel admin her.

Gå til Account og klik på Edit your shop info under Your shop sektion.

Kopiér og gem hele din Shop URL til opsætning af integrationen på Shipmondo.

2. Log ind på din Shipmondo-konto her.

Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:
Platform: Big Cartel

API URL: Udfyld din emailadresse
API brugernavn: Udfyld din Shop URL fra trin 1
API kodeord: Udfyld koden til dit Big Cartel login

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret og forsæt.