Når du sender pakker gennem Shipmondo, har du, alt efter transportør, mulighed for at til/fravælge afsender advisering, dvs. om du ønsker at få besked, når kunden har modtaget pakken eller ej.

Vælger du det til, vil du få besked, så snart kunden har modtaget eller afhentet sin pakke. Vælger du det fra, vil pakken blot sendes, uden at du som afsender får besked om modtagelse.

Du kan dog altid gå ind under dine Bestilte forsendelser og se en pakkestatus på den pågældende pakke.

Sender du pakker gennem Shipmondos fragtaftale, kan du tilvælge servicen, når du sender med dao eller Bring. Du tilvælger afsender advisering under Tilvalg og services, når du opretter en forsendelse med en af de to nævnte transportører. Se et eksempel på afsender advisering med dao nedenfor.

NB! Afsender advisering er automatisk tilvalgt på alle eksisterende forsendelsesskabeloner. Du skal derfor aktivt vælge det fra i din skabelon, hvis du ikke ønsker servicen.