Du kan automatisk få udsendt personlige beskeder til dine kunder i form af e-mails og/eller SMS'er i forbindelse med håndteringen af dine kunders ordrer/forsendelser i Shipmondo.

I den personlige besked har du mulighed for at skrive din helt egen besked og du kan bl.a. flette informationer som eksempelvis afsenders navn, modtagers navn og pakkenummer ind i beskeden.

Øg kundeloyaliteten med personlig besked

Den personlige besked hvad enten den sendes pr. e-mail eller SMS, er en super mulighed for positiv branding af din virksomhed.

Det er her du har mulighed for at give udtryk for netop den identitet I har, og for at give kunden det lille ekstra, der gør, at de kommer tilbage.

De fleste kunder er glade for at få tilsendt pakkenummer til deres forsendelse, men derudover kan en hilsen fra den, man har handlet med, også være med til at øge kundeloyaliteten.

Beskedtyper

I Shipmondo har du mulighed for opsætte personlige beskeder ved følgende handlinger:

• Oprettelse af forsendelse - Personlig besked sendes når du har bestilt en forsendelse og har tilvalgt Personlig SMS/E-mail besked servicen.
  • Ordrestatus: Igangsat - Personlig besked sendes når en ordre skifter status til "Igangsat".
  • Ordrestatus: Pakket - Personlig besked sendes når en ordre skifter status til "Pakket".
  • Ordrestatus: Klar til afhentning - Personlig besked sendes når en ordre skifter status til "Klar til afhentning".
  • Ordrestatus: Afhentet - Personlig besked sendes når en ordre skifter status til "Afhentet".

Eksempel på en personlig besked

Herunder er et eksempel på personlig besked ved oprettelse af en forsendelse.

Personlig besked som e-mail:

Personlig besked som SMS:

Opsætning af personlige beskeder

Her kan du læse om, hvordan du opsætter personlige beskeder på din Shipmondo-konto.