Billy regnskabsprogram - Opsætning af integration

Opdateret over en uge siden

Denne integration indhenter løbende nye:

• Godkendte fakturaer

• Kontakter

• Kunder

til din Shipmondo-konto fra Billy, så du kan oprette pakkelabels til dine forsendelser nemt og hurtigt.

NB! Ønsker du at automatisere bogføringen af dine salg på din webshop i Billy, så skal du i stedet følge denne vejledning for opsætning af vores bogføringsintegration.

Følg disse 3 simple trin til opsætning af din integration

1. Log ind på dit Billy regnskabsprogram.
Gå til Indstillinger (det lille tandhjul i bunden af siden) > Adgangsnøgler.
Klik på Opret adgangsnøgle.

Udfyld som vist på billedet nedenfor og klik på Opret.

2. Billy har nu generet en nøgle til dig. Denne skal gemmes da den skal bruges til opsætning af integration i næste trin.

Udfyld felterne som følger:

Platform: Billy
API Brugernavn: nøglen fra trin 2
API kodeord: lad feltet være blankt
API URL: lad feltet være blankt