Shipmondo Returportal
Vælg den rigtige Returportal

Vælg den type returportal som passer til dit behov og få en effektiv returhåndtering.

Tea Krestine Johansen avatar
Skrevet af Tea Krestine Johansen
Opdateret over en uge siden

Det er vigtigt, at du vælger den returportalsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup og dermed fuld udbytte af Shipmondo.

Vi tilbyder to typer af returportal

• Returhåndtering

• Basis

Returhåndtering er en løsning, der taler sammen med din Ordrehåndtering i Shipmondo, og giver dig et komplet flow for returhåndtering, der samtidig er nem og effektiv for både dig og din kunde. Dine kunder kan digitalt vælge hvilke varer, de ønsker at sende retur, og du angiver mulige returkoder og returløsninger, som kunden kan vælge.

Denne løsning forudsætter, at du benytter Shipmondo Ordrehåndtering.

Basis er en løsning, hvor dine kunder let kan udfylde afsenderoplysninger, udskrive retursedler og bestille returfragt på en side med dit logo og din identitet. Med denne løsning håndterer du returen separat.

Du kan frit vælge den løsning, som passer dig bedst. Begge løsninger er gratis.

Benytter du Shipmondo Ordrehåndtering, anbefaler vi, at du bruger returportal med Returhåndtering.

Feature oversigt

Introduktion til Returportal - Returhåndtering

Med denne løsning får du en returproces, der er integreret i din ordrehåndtering. Det betyder, at du får et gnidningsfrit og effektivt returflow, hvor du nemt kan håndtere returordrer og refunderinger. Derudover har du overblik over alle dine udgående og indgående ordrer fra ét sted.

I videoen kan du se, hvordan din kunde oplever returportalen - Returhåndtering.

Kunden udfylder ordrenummer og e-mail og vælger derefter, hvilke varer, der skal returneres, en returårsag og eventuel kommentar.

Din kunde kan herefter vælge en returløsning og en returmetode.

Du opsætter hvilke returløsninger, du vil tilbyde til dine kunder. Det kunne eksempelvis være muligheden for at få;

• penge retur

• et gavekort

• point

• ombytning

Du kan også tilbyde flere returmetoder, så din kunde kan vælge sin foretrukne måde at returnere varen. Det kunne være levering med forskellige transportører eller indlevering på din firmaadresse:

• GLS pakkeshop

• dao pakkeshop

• Indlevering hos os

Du bestemmer, om du vil tage et beløb for returfragten, og hvis du vil, så bestemmer du selv prisen, som kunden skal betale for returfragten. Du kan lade prisen afhænge af vægten på returordren eller definere faste priser.

Så snart kunden har oprettet returneringen, så vil en returleverance blive oprettet og fremgå på ordren i Shipmondo.

Din kunde printer returlabel og returseddel, pakker returvarerne og returnerer pakken efter udførlig instruktion fra returportalen og retursedlen.

Når returforsendelsen lander hos dig, så kan du scanne stregkoden på den vedlagte returseddel og nemt færdigbehandle returordren.

Du kan automatisk sende en personlig besked med information f.eks. om tilbagebetaling til din kunde. Du kan designe og tilpasse beskeden med dit indhold, præcis som du ønsker.

Se guiden om opsætning af returportal som Returhåndtering.

Introduktion til Returportal - Basis

Med denne løsning kan du oprette en returportal med eget logo, identitet og returseddel. Dine kunder kan let hente retursedler, bestille returfragt og returnere varer til dig på en returside.

I videoen kan du se, hvordan din kunde oplever returportalen - Basis.

Kunde kan nemt udfylde personlige oplysninger og evt. ordrenummer.

Du kan tilbyde flere returmetoder, så din kunde kan vælge sin foretrukne måde at returnere varen. Det kunne være levering med forskellige transportører eller indlevering på din firmaadresse:

• Retur GLS

• Retur PostNord

• Indlevering hos os

Du bestemmer, om du vil tage et beløb for returfragten, og hvis du vil, så bestemmer du selv prisen, som kunden skal betale for returfragten.

Kunden printer returlabel og evt. returseddel, pakker returvarerne og returnerer pakken efter instruktion på returportalen.

Når returpakken ankommer hos dig, kan du behandle returordren.

Læs mere om opsætning af returportal som basis.