Ufrankeret adresselabel

Opret ufrankerede pakkelabels (adresselabels).

Opdateret over en uge siden

Med den ufrankerede adresselabel har du mulighed for at printe adresseinformationer ud på et almindeligt labelformat, uden frankering (porto) eller angivelse af transportør.

Der findes to typer af adresselabels:

Afhentningslabel

Denne label type bruges typisk til ordrer som afhentes på din adresse af modtageren. Læs mere om Click and collect.

Når denne label er oprettet ud fra en importeret ordre, bliver ordrestatus ændret til "Klar til afhentning", og en personlig besked kan blive sendt til kunden for at informere dem, at de nu kan komme og hente sin pakke.

Eksempel på en afhentningslabel:

Adresselabel

Du kan anvende denne label type til forsendelser du f.eks. sender som brev.

Når denne label er oprettet ud fra en importeret ordre eller en kladde, bliver det muligt for dig at sende en personlig besked til kunden for at informere om at forsendelsen er på vej.

Du kan også anvende denne label type til brevforsendelser udenfor EU. Du skal blot sørge for at vælge en Ufrankeret adresselabel m. proforma som produkt i bestillingsprocessen.

Eksempel på en adresselabel:

Sådan opretter du en adresselabel manuelt

Gå til Forsendelser > Opret.

Vælg Uspecificeret transportør, adresselabel/afhentningslabel samt standard vægt.

Se evt. nedenstående eksempel:

Eksempel på en adresselabel m. proforma:

Klik herefter på Næste og følg instruktionerne på skærmen.

NB! Hvis du har en ordreintegration, så kan oprettelse af ufrankerede adresselabels automatiseres ved at der laves en tilknytning mellem de leveringsmetoder, der er på webshoppen og de tilsvarende forsendelsesskabeloner.

Læs mere om opsætning af leveringsmetoder her.