Der kan være flere forskellige grunde til, at din kunde ikke kan oprette en returforsendelse gennem din Returportal.

Herunder kan du læse om de typiske årsager.

Du har udestående efteropkrævninger

Hvis du har en eller flere udestående efteropkrævninger på din Shipmondo-konto, der er ældre end 3 dage, så vil det ikke være muligt for dine kunder at oprette returforsendelser igennem din Returportal.

Log på din Shipmondo-konto, betal dit udestående og Returportalen vil blive aktiv igen. Du kan med fordel aktivere automatisk betaling af efteropkrævninger for at undgå, at dette sker igen.

For lav saldo

Benytter du din egen fragtaftale på din Returportal, skal du sørge for, at der er nok saldo på din Shipmondo-konto.

Er der ikke nok saldo på din Shipmondo-konto på oprettelsestidspunktet, så vil oprettelsen af forsendelsen fejle.

Tank op på din saldo og prøv igen. Vi anbefaler også, at du opsætter automatisk optankning af saldo for at undgå, at din konto løber tør for saldo.

Ugyldigt fragtprodukt

Ikke alle fragtprodukter kan anvendes med Returportalen.

Du skal derfor sørge for at vælge et gyldigt og tilladt fragtprodukt til din Returportal.

Kontrollér at den anvendte fragtprodukt er gyldig og tilladt.

Vi anbefaler desuden, at du opretter en særskilt forsendelsesskabelon med det ønsket fragtprodukt til Returportalen, hvis du ikke allerede har gjort det.

Find en oversigt over produkter der kan anvendes med Returportalen i linket herunder.

Forsendelsesskabelonen mangler vægt

Du skal angive hvilken vægt dine returforsendelser skal oprettes med.

Du skal derfor sørge for at den valgte forsendelsesskabelon har en vægt for, at forsendelsen kan oprettes gennem din Returportal.

Vi anbefaler desuden, at du opretter en særskilt forsendelsesskabelon med det ønsket fragtprodukt og vægt til Returportalen, hvis du ikke allerede har gjort det.

Find en oversigt over produkter der kan anvendes med Returportalen i linket herunder.